30
jaar
De direktie van Wereld-Tour heeft ongeveer
30 jaar ervaring in het organiseren van wintersportvakanties.
Sedert jaren is de totaliteit van onze klanten tevreden.
Vraag ons uw "internet toegangssleutel" om,
zonder te wachten, "on line"
, uw klanten in te schrijven en
u een commissie voor te behouden.
Welke aantrekkingen kunnen wij u bieden :
U bent "Autocariste" :
  • Op basis van een voorafgaand akkoord, kunt u onze reisen promoteren en verkopen onder uw eigen merk, en ze eventueel personaliseren.
  • U kunt ons de vervoer middellen aanbieden op een overeengekomen prijs. En, u zult er een commissie bijvoegen die gerekend zal worden op de totaliteit van alle andere prestaties aangeboden aan uw klanten, die gewoonlijk niet zijn ingebrepen. (skicursus, verhuur van skimateriaal, skipass).
  • Volgens de goede afloop van het geheel van onze programma's, maken de autocars H/T reisen, ten laste, de meeste W.E., van half-december tot eind-april... Wij hopen in staat te zijn tot uw diensten oproep te kunnen doen.
  • Wij zullen rekening houden met de "wederverkoops"volume bij de individuele klanten, gezinnen of groepen.
U bent "Tour Operator" :
  • Specialisten van de wintersporten sedert lang, kunnen wij uw "aankoop centrale" of uw "T.O. incoming" zijn
U bent een "Klassieke" reisagentschap :
  • U zult onze T.O. produkten kunnen wederverkopen, van onze lijn produkten, op zeer competitieve voorwaarden... met de beste prijs/kwaliteits verhouding
  • Zelfs al worden onze prijzen op dezelfde lijn gezet als de beste van de handel, evenals voor die van de "direkte lijn" als voor die van de concurrentie... de feit alles in beschouwing te nemen, geeft u de mogelijkheid uw winsten te verhogen (skicursus, verhuur van skimateriaal, skipass). Onze commissies zijn u voordelig.
Om het werk te vergemakkelijken :
Zodra we onze partnerschapsakkord hebben besloten, dankzij een vertrouwelijkheids en persoonlijke toegangscode, kunt u direkt uw klanten inschrijven "on-line".
Onze website wordt regelmatig bijgewerkt.
Een vraag... bel ons op of stuur ons een Email.